Pagina's

vrijdag 19 juli 2013

SAUNA MAQUE masker Montagne Jeunesse

SAUNA MAQUE masker ( Montagne Jeunesse ).













ik vond het vroeger altijd leuk om maskertjes op te doen omdat het er grappig uit zag. nu vindt ik het fijn omdat het echt een werking heeft. de ene werkt goed voor puistjes de ander voor stress. je hebt veel verschillende werkingen. ik heb een maskertje van Montagne Jeunesse. het is een anti stress masker. ik weet niet hoe de werking is maar ik heb veel dingen gehoord en veel reviews gelezen en het zou een goede masker zijn.
wat er op de website staat :

Natuurlijk, verwennerij en plezier zijn de steekwoorden die passen bij wat Montagne Jeunesse je huid te bieden heeft.

Al onze producten, zoals de fantastische gezichtsmaskers, zitten boordevol met al het goeds uit de natuur en de natuurlijke ingrediënten komen van alle uithoeken van de aarde. Onze producten zijn natuur-vriendelijk; we hebben de goedkeuring van de Bond van Vegetariërs en de producten worden niet getest op dieren.

Ontdek onze kleine, leuke verpakkingen bij alle gerenormeerde drogisterijen. Ze zijn dankzij hun kleurige en opvallende verschijning makkelijk herkenbaar. Zoek maar uit; er zijn er genoeg om uit te kiezen voor je wekelijkse verwen-kuur!

De boodschap van Montagne Jeunesse is: energiebesparing, 100 % recycling en respect voor de dieren en hun natuurlijke omgeving. We hebben er zelfs een prijs mee gewonnen!

De natuurlijke, heerlijke gezichtsmaskers van Montagne Jeunesse zijn geliefd bij vrouwen én mannen van verschillende leeftijd en zijn voor velen een wekelijks terugkomende verwennerij die niet alleen je huid weer gezond doen aanvoelen maar je ook een heerlijk gevoel geven.

Montagne Jeunesse is proefdiervrij.

waar te koop:
o.a trekpleister, etos, kruidvat enz.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten