Pagina's

zaterdag 20 juli 2013

glossybox juli 2013


Glossybox Juli 2013


vandaag heb ik weer mijn nieuwe glossybox binnen gekregen.
het is zeker een zomerse box met al die koralen en zeesterren. de gaan we maar naar de inhoud van de zomerse box juli:
allereerst zie je een droogshampoo van toni&guy:
deze droogshampoo is het geheim achter de schermen en wordt al jaren gebruikt door haarstylisten. De droogshampoo geeft het haar na gebruik direct body, volume en structuur, doordat het vet wordt geabsobeerd. 

dan als 2e zie je een fly high active foot gel van beauty bird:
de fly high active foot gel revitaliseert en koelt de gestresste en vermoeide voeten en benen. Deze gel heeft een rustgevende en opwekkende werking, vooral na lichamelijk inspanningen, een warme zomerse dag, of een nacht dansen in de stad. Ingredienten, zoals menthol, kamfer en eucalyptus olie, geven een verkoelende en verfrissend effect. Hello summer!

daarna zie je een eye pencil van jelly pong pong:
een uniek samengesteld potlood, dat als eyeliner gebruikt kan worden, maar ook als perfect geblende oogschaduw. De italiaans-geformuleerde wassen en pigmenten zorgen voor een goed opgebouwde kleur, die makkelijk aan te brengen en uit te werken is. Het potlood bevat een romige textuur met een lang houdende finish.

als 1 na laaste zie je een lip balm van figs & rouge:
de 100% natuurlijke getinte lipbalsem van figs 'n rougie is de ultieme summer musthave! De lipbalsem is 100% natuurlijk & petroleumvrij en ruikt heerlijk.

en dan als laaste zie je en nagelak van nails inc londen:
Een felle, zomerse koraalkleur is de nieuwste zomertrend. Naast de verfrissende kleur staan de lakjes van nails inc. garant voor een langdurige, superglanzende, en onberispelijke afwerking.

mijn menings: 
ik vindt de producten die ze deze keer in de glossybox hebben gedaan geweldig!


heb jij ook een abonnement? wat vindt jij dan van de glossybox van juli 2013?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten